Információk, érdekességek

Egészségrõl és szerelemrõl

2007. április 11.

Beléptél az aurámba – próbálják sokan tréfásan lerázni azt, aki túl közel merészkedik hozzájuk. A kijelentésnek azonban sok valóságalapja van, mivel az embert körülvevõ energiamezõ hiába láthatatlan, erõsen érzékelhetõ, ha valaki belép ebbe a burokba. Ez a színes tér nemcsak az egészségi állapotot mutatja, arra is választ ad, hogy miért maradnak sokszor egyedül a szinglik, vagy milyen társ illik valakihez szexuálisan.


Kevesen képesek arra, hogy saját szemükkel láthassák az aurát, a technika segítségével azonban már lehet készíteni olyan felvételeket, melyek megmutatják az embereket, élõlényeket, a tárgyakat körülvevõ színes energiaburkot. Ez a titkos térkép nagyon sokat elárul rólunk, megmutatja az egészségi állapotot, a személyiség egy részét, sõt a társas kapcsolatokról, a szexualitásról is mesél, de még az is látható, hogy valaki miként érzi magát a munkahelyén.


Tanácsok arckozmetikához

2007. április 03.

Arctej és tonik, peeling és pakolás, krémek, alapozók, púderek és festékek. De nem mindegy, melyik, és az sem mindegy, mikor! A rosszul megválasztott arcápolási és kozmetikai szerekkel csakúgy, mint a túlzásba vitt hámlasztással ártunk a bõrünknek!
Válasszon bõrtípusának megfelelõ tonikot!


A serdülõknek készült, a pattanások megszüntetését célzó tonikok, kenõcsök egy része radikálisan hat nemcsak magára a gyulladásokra, hanem a pattanások gyökerére is. Ezekben a készítményekben az alkohol koncentráltan fordul elõ, illetve az aceton is megtalálható bennük. Az ilyen tonikok nemcsak a pattanásokra, hanem az arcbõrre is károsak, ezért nagyon fontos, hogy vásárlás elõtt a karunk belsõ hajlatán kipróbáljuk a készítményt. Egy jó kozmetikai termék használatánál bõrünk nem szárad ki, nem viszket és nem is hámlik.


Tévedések a fürdõszobában

2007. április 02.

Tusolás, sminkelés, manikûrözés, hajszínezés... megannyi napi tevékenység, amelyet gépiesen végzünk. Eközben észre sem vesszük, hogy folyamatosan ismétlõdõ hibákat követhetünk el. Parancsoljunk álljt a rossz reflexeknek, változtassunk a régi beidegzõdéseken!


1. Púderozás az arc elõkészítése nélkül


Csúnyán fénylik a bõre épp a randevú elõtt? Elsõ reakciója, hogy gyorsan a púderdobozához vagy az alapozókrém-tubusához nyúl. Pedig ez nem a legjobb módja a szép matt bõr elérésének. A sietve felvitt púder használata azzal a veszéllyel jár, hogy ön eltömíti az izzadt bõr pórusait egy bizonytalan összetételû alapozóval. A megoldás: a púder használata elõtt itassa fel nedvszívó kozmetikai papírral vagy papírzsebkendõvel az arcán észlelt izzadságot, esetleg a zsírosan fénylõ réteget. Utána nedvesítse át a papírzsebkendõt, törölje át azzal is az arcát. Ha még aznap nem használt nappali krémet (különösen, ha száraz a bõre) feltétlen azt is kenje fel a púderozás elõtt.


Kétséges díszek

2007. március 31.

A hagyományos tetoválást, amit sokan a bõrfelület díszítésének neveznek, valamikor az ártó szellemektõl félõ emberek készítették maguknak. A megfestett rajzoknak akkor szellemeket elûzõ szerepük volt.


A bõr csak akkor hat szépnek, ha tiszta, sima, feszes és egészséges a színe. Az olyan divatõrületek, mint a szolárium, a tetoválás, a piercing, ennek egyáltalán nem kedveznek. Minden tetoválás, de a tartós smink is maradandó, akár örökre szóló nyomot hagyhat a bõrön. Ennek nem csak a megrendelõben, hanem a készítõben is tudatosulni kellene. Azt, hogy mennyi ideig viseli majd valaki az arcán, illetve a testén a rajzokat, függ az alkalmazott technikától, a tetováló ügyességétõl s nem utolsósorban a festék minõségétõl. Ezért is tanácsos jól átgondolni a döntést: valóban ez kell a boldogsághoz?


Intim helyek ékszerei 2. rész

2007. március 30.

A piercing-készítõk leleményessége nem ismer határt, ha új módszerek felfedezésérõl van szó, vagy esetleg olyan új testtájak kiötlésérõl, ahová ékszert lehet elhelyezni.

 

Nem is tudnánk elképzelni, hányféleképpen csinosíthatjuk ki legérzékibb pontjainkat lyukakkal és ékszerekkel.

 

Innen kezdve inkább az erõs idegzetûek olvassák tovább...


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...201202203...220