Információk, érdekességek

Mi a túl gyors?

2007. május 29.

Tabuk nélkül a korai magömlésrõl 


A legtöbb férfi szeretné a magömlését késleltetni olyan sokáig, ameddig csak lehetséges... A gyakorlatban ez azonban nagyon sok tényezõtõl függ...

 

Mint például az életkor, a közösülések gyakorisága, a szexuális partnerkapcsolat minõsége stb.


A lábkímélõ

2007. május 27.

Talán egyik lábbeli sem tett meg olyan hosszú utat az átalakulások során, mint a fáradt lábat kímélõ, könnyû kis papucs. Mert ugye papucs évszázadok óta van és évszázadok múlva is lesz. Az persze nem mindegy, milyen típusú az, amit viselünk, hiszen a jó papucs védi a láb csontjait, izmait, ízületeit, míg a rossz kiképzés tönkre is teheti azokat.


A papucs dicséretérõl sokat és sokszor írtak. Ha máshonnan nem, az ógörög színjátszásból mindannyian ismerjük a koturnust, a papucs legtávolabbi õsét. A bõrtalpú, szíjakkal lábra kötött lábbeli a meleg, mediterrán klíma tökéletes viselete volt, ugyanis jól szellõzött, egyszerû volt fölvenni, és a kerekek koptatta utcák durva kövein fogta a bokát.


Kezünk ékszere

2007. május 27.

A szép, ápolt és nõies kéz legfeltûnõbb része a köröm. Nem mindegy tehát, hogyan ápoljuk, miként lakkozzuk, hiszen a helytelen manikûr, az idétlen forma, és a hányavetin, rosszul választott lakk olykor többet árt, mint használ.

 

A nyár divatszínei: piros, barna, bordó, sötétebb, határozott színû lakkok.
 
A kéz ápolásával foglalkozó szakemberek manapság többféle manikûr létezésérõl beszélnek, de a két legelterjedtebb módszert alkalmazzák. Ez pedig a hagyományos és a francia manikûr. A hagyományos módszer esetében langyos vízbe áztatva puhítják meg a köröm körüli bõrt, kisollóval kivágják azt, míg a francia manikûrnél a bõr eltávolításához nem ollót, hanem folyadékot használnak, ami néhány perc alatt fellazítja azt.


Szem elõtt a láb

2007. május 26.

Az ápolt, szép lábfej a jó megjelenés része, akárcsak egy remek frizura. A lábápolás mégis sokkal hátrébb szerepel a fontossági listán, mint a gondozott haj vagy éppen a divatos ruha. Illúzió lenne azt gondolni, hogy a lábfej kiesik a férfiak látókörébõl. Egy átlagos férfi egész élete során összesen mintegy hat hónapot tölt nõk fixírozásával, és a mellek, a fenék mellett a lábra kíváncsi a leginkább.

Állandóan aggódik valamiért?

2007. május 26.

Íme néhány jó tanács, hogyan oldható a mindennapi feszültség... 1. rész 


Minden apróságból gondot csinál magának...? Hogy visszanyerje jó közérzetét, meg kellene szüntetnie folytonos szorongását! De hogyan, mikor egy adott helyzetben elképzeli az összes lehetséges (legrosszabb) változatot: "És ha a busz balesetet szenved az úton?" "És ha lezuhan a repülõgép?" Elõre és fölöslegesen aggódik! Mindezt persze megalapozhatják az általános jelenségek is: bûnözés, balesetek, munkanélküliség, betegségek, a válások növekvõ száma stb. De mit kell tenni a napi ügyek miatti belsõ szorongás megszüntetésére?


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...199200201...220