Információk, érdekességek

Keveset tudunk az édesítőszerekről

2012. október 14.

Bár az édesítőszerekkel kapcsolatos ismeretek meglehetősen hiányosak a lakosság körében, 10-ből 6 ember véli úgy, hogy az egészségtudatosság részét jelentheti ezen cukorpótló szerek alkalmazása – derül ki a Szinapszis Kft. legfrissebb, a felnőtt lakosság körében végzett kutatásából.


Tüzes csirke - chillivel feltüzelve!

2012. október 09.

A csípős ízek kedvelőinek ajánlom ezt az egyszerű, gyorsan elkészíthető és nagyon finom csirkeételt! Garantáltan feltüzel!

Tüzes csirke 

Hozzávalók: 6 db csirkecomb (nagyobb felsőcomb vagy közepes egész csirkecomb), fél dl ketchup, 2 ek. szójaszósz, 1-2 chilli (erősségtől függően) fél kk. só, 2-3 gerezd fokhagyma, 2 ek. olaj


Boci muffin - egészséges tízóraira való!

2012. október 08.

Gyerekcsemege - kicsit egészségesebben, nálunk mindig nagy sikert arat!

Boci muffin - egészséges tízóraira való!

Hozzávalók: 2 tojás, 1 kis doboz natúr joghurt (lehet növényi is), 4 ek. olivaolaj, 15 dkg barnacukor (vagy nyírfacukor), 10 dkg grahamliszt, 10 dkg fehér tönkölyliszt, 1 tk. szódabikarbóna, 1 tk. sütőpor, 1 bio citrom, 2-3 ek. kakaópor


Vigyázzon a vonalaira! Készítsen könnyű salátákat!

2012. október 04.

Férje csak ül a tv előtt és meg sem moccan. Kiköveteli magának a Foci VB alatt az állandó kiszolgálást? Vigyázzon nemcsak a saját, de az ő vonalaira is. Chips és pattogatott kukorica helyett készítsen neki salátákat. 


Tojás szerepe az értendben

2012. október 03.

Ha a tojást két szóval kellene jellemezni, akkor azt mondanám: tápláló és sokszínű, hiszen rendkívül gazdag mind tápértékét, mind pedig elkészítését illetően. Az egészséges étrend alapját pedig éppen a nagy tápértékű ételek és élelmiszerek, valamint a változatosság adja. 


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...209210211...277