Információk, érdekességek

Édes élet

2006. július 10.

Az utóbbi években sokat vitatott kérdés volt az aszpartám (finomított cukor és cukorpótló), s az aszpartámtartalmú üdítőital egészségre gyakorolt hatása.

 

Számtalan korábbi állítás szerint ugyanis daganatos betegségeket okozhat. Ennek tisztázásán évekig dolgoztak a kutatók.


Fogyókúra primőrökkel

2006. július 10.

A zöldségek, gyümölcsök friss ízeivel, zamatával a fogyókúra is könnyebb, s nem olyan nehéz lecserélni a nehéz, zsíros ételeket. Ha mindehhez még hozzátesszük, hogy mennyi vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, rostot s egyéb hasznos anyagot tartalmaznak, már könnyebb az egészséges táplálkozás betartása.


Ha mindehhez még hozzátesszük, hogy mennyi vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, rostot s egyéb hasznos anyagot tartalmaznak, már könnyebb az egészséges táplálkozás betartása.


Éltető folyadék

2006. július 06.

Szinte valamennyi életmóddal kapcsolatos tanács azzal kezdődik vagy végződik, hogy az egészség megőrzéséhez, a diéta betartásához, s a fogyás hatékonyságához megfelelő mennyiségű folyadékra van szükség.

 

Mindez természetesen így igaz: a víz által a szervezetbe jutó ásványi anyagok nélkülözhetetlenek, bármenynyire észrevétlen is a folyadékháztartás.


Reggeli: kinek mi?

2006. július 03.

A legnagyobb bölcsességek egyike szerint a nap első étkezése, vagyis a reggeli igen fontos: királyinak, felségesnek kell lennie, hiszen olyan lesz a napunk, ahogyan elindítjuk. Persze az sem mindegy, hogy ki mit eszik. Most öt különféle reggelit ajánlunk önöknek.

Hétvégi méregtelenítés krumplidiétával

2006. július 02.

Kifejezetten szellemi munkát végzőknek ajánlanám, főleg menedzsereknek akkor, ha már kora reggel (is) azt érzik, hogy fáradékonyabbak a kelleténél. A diéta előnye abban áll, hogy nem kell magunkat kínoznunk a tortúra alatt, egyszerűen és hatékonyan tudunk méregteleníteni.

 

A méregtelenítés első napja után sokkal jobban fogunk aludni, mint addig, hiszen szervezetünkből kitisztul a toxikus anyag. Reggel frissen ébredünk, melyet néhány órás „feltöltődés” követ. Érezni fogjuk, hogy testünknek már nem kell a mérgek lekötésével bajlódnia, így az eddig erre a célra használt energiát felszabadul.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...192193194...200