Információk, érdekességek

Sport a lelátókon – mit tesz a testtel a szurkolás?

2012. június 29.

Sport a lelátókon Drukkerek, izgalmas meccsek és futballfesztivál egész Európában a bajnokság alkalmával. A szurkolás elsősorban szórakozás, ám nagyobb hatással van az egészségre, mint gondolnánk.

Szurkolás – közös öröm

Mentális egészség szempontjából nagy nyeresége van annak, aki egy csapatnak drukkol. A szurkolás, közös meccsnézés nemcsak a hétköznapokból szakít ki, de az élményen, meccseken, kedvencekről való beszélgetéseken közösségi élményt nyújt. A közösséghez való tartozás, ha nem csap át huliganizmusba, örömöt okoz mindenkinek. Még a vereség is könnyebben csúszik, ha azt közösségben élik át az emberek.


A női energiák kivirágzása

2012. június 20.

Napjainkban egyre több nő szembesül azzal, hogy a természetében rejlő tulajdonságokat, az alapvető női minőségeket - mint a lágyság, elfogadás-befogadás és gondoskodás - nehezebben, vagy egyáltalán nem tudja megélni. Ehelyett gyakran megjelenik a keménység, a változtatási kényszer és a küzdelem, ami sokkal inkább a férfi energia jellemzője. Mi lehet a jelenség oka és következményei? S mit lehet tenni a harmonikus változás érdekében?


Főként Nőként: a párkapcsolatban

2012. június 17.

Előző cikkünkben azzal foglalkoztunk, hogy manapság a mindennapi életben mennyire "rákényszerülnek" a nők arra, hogy a bennük is természetesen jelenlévő férfi energiákat felszínre hozzák, és használják. Bizonyos határig ezzel semmi gond, de meg kell érezni, hol és mikor kell visszaváltozni a nagybetűs NŐ-vé. A cím arra utal, hogy ha már "férfit játszunk" a társadalmi nyomás hatására a munkában, a párkapcsolatban "főként Nőként" viselkedjünk! Hiszen ez lesz a harmonikus, örömteli párkapcsolatunk alapja.


A kozmetikus tanácsai a nyári szezonra

2012. június 16.

ápolásNyáron több megpróbáltatás és éri bőrünket. A napsugárzás, a meleg levegő és a fokozott verejtékezés kedvezőtlen hatásai ellen jó, ha még nyaralás előtt felkészülünk.

Napvédő mindenkor fontos - még az arcon is

A nyári szezonban a legideálisabb, ha mindig lapul a táskánkban egy naptej, amit szükség esetén használhatunk – tanácsolja Peterman Krisztina, kozmetikus. Fényvédelemre ne csak a strandon gondoljunk, egy városi séta alkalmával, sőt a hűsnek vélt fák árnyékában is könnyen leéghetünk. Fontos, hogy az arcon speciálisan erre a területre kifejlesztett napvédőt használjunk. Ezek általában kevésbé zsíros, könnyen felszívódó krémek, melyek magas, min. 30-as faktorszámmal rendelkeznek.


Innerwise: Uwe Albrecht újra Magyarországon

2012. június 10.

Uwe Albrecht orvos az innerwise-zal az energetikai gyógyászat olyan rendszerét fejlesztette ki, amely segít felismerni a bajok okát, megkönnyítve ezzel az öngyógyítást. Júniusban ismét Magyarországon tart tanfolyamot a módszerről.

"Valóságunkat nem az értelmünk, hanem kilencvenöt százalékban a tudattalanunk teremti" - állítja Uwe Albrecht orvos, aki az innerwise-zal az energetikai gyógyászat olyan rendszerét fejlesztette ki, amely segít felismerni a bajok okát, megkönnyítve ezzel az öngyógyítást.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...143144145...220