Információk, érdekességek

Adventtől- Karácsonyig - Rajzpályázat Békésen a Levendula Patikában

2011. december 01.

Légy kreatív, mutasd meg a világnak benned rejlő szépséget!

A képeket készítheted ecsettel, ceruzával, filctollal, zsírkrétával, vagy akár ragasztva is.

A 200mg c-vitamin, amit minden beküldő megkap, szolgálja az immunerősítést és a jó közérzetet.

Az alkotásokat 2011.devember 11-ig várjuk a Levendula Patikába (Békés, Csabai u.15.)!

2011. dec.12-től töltjük fel a képeket és dec.20-ig lehet szavazni. Akkor pedig ne kíméljétek az egereteket és csak szavazzatok-szavazzatok a legszebb képekre a www.gondoskodo.hu oldalon!

3 legtöbb szavazatot kapott alkotás tulajdonosai 5-5.000,- Ft értékű Alexandra könyvvásárlási utalványt kapnak ajándékba 2011.dec.22-én

Fontos, hogy a művek A/4 méretben készüljenek és a lap hátuljára írjátok rá az alkotás
címét, név és lakcímeteket illtve valamelyik szülő aláírását.

A képeket folyamatosan kiállítjuk a Levendula Patikában.

Gondoskodással várunk
Jeszenszky Attila
Levendula Patika


Pályázatok: drogprevenció, helyi stratégia, kezelés

2011. augusztus 02.

A helyi kezdeményezések, a kábítószer-prevenciós programok és a felépülés támogatására.

A Nemzeti Erőforrás Miniszter közzétette a tárca pályázati lehetőségeit a drogprobléma kezelését célzó helyi kezdeményezések, a kábítószer-prevenciós programok és a szenvedélybetegek felépülési folyamatainak támogatására. A pályázati kiírásokat itt érhetik el.


Kiosztották a Szívbarát Munkahely pályázat díjait

2009. július 04.

Díjat nyert a sütivásár, gyõzött az üdítõgyártó, keleti hangulatban utazik a hazai építõipar!

 

 

Gondolta volna, hogy akár ötvenféle sütit is lehet sütni, ha jótékonysági célra szánjuk a bevételt? Tudta, hogy a legnagyobb üdítõgyártó már évek óta testébresztõ programmal ügyel munkatársai fittségére? Egy magyar építõipari középvállalat is magáévá teheti a keleti-filozófiát, hogy csökkentse a munkahelyi stresszt? Mindez kiderült az Országos Egészségfejlesztési Intézet és a Flora által immár harmadszor megszervezett Szívbarát Munkahely pályázaton, melyen idén is csaknem 100 cég vett részt.


Szívbarát Munkahely: pályázzon május végéig!

2009. május 21.

Mindazon cégeket érdemes nevezni, amelyek tesznek kollégáik egészségéért.

 

 

A gazdasági válság nyertesei azok a vállalatok lesznek, amelyek meg tudják õrizni csapatukat, akik oda tudnak figyelni munkatársaikra. A jelenlegi, problémákkal terhes idõszakban még inkább felértékelõdik a kollégák megõrzése, és ezáltal a teljesítmény növelése. A pozitív példákat keresi továbbra is a Szívbarát Munkahely pályázat, amelynek nevezési ideje hamarosan, május 31-én lejár. Mindazon cégeket érdemes nevezni, amelyek tesznek kollégáik egészségéért, a munkahelyi stressz csökkentéséért, támogatják a rendszeres testmozgást és az egészséges táplálkozást.


Közös magyar-román kórházfejlesztések

2009. március 22.

A makói kórház az aradival, a szentesi a zsombolyaival indult közösen fejlesztési források megszerzéséért.

 

 

Összesen közel másfél milliárd forintnyi összegre nyújtott be pályázatot a Csongrád Megyei Önkormányzat által fenntartott szentesi és makói kórház két romániai intézménnyel közösen a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttmûködési Program keretében – jelentette be Magyar Anna, a közgyûlés elnöke. A programhoz 5 százalékos önerõre van szükség, a 75 millió forintot a megyei önkormányzat biztosítja. A makói kórház az aradi városi kórházzal, a szentesi kórház pedig a zsombolyai kórházzal közösen nyújtotta be pályázatát, azok elbírálása várhatóan május végéig megtörténik.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...78...9