Információk, érdekességek

Bejárat a test templomába: 2. rész

2007. augusztus 06.

Lassan mész, tovább érsz

 

Minden férfinak tudnia kellene: az a nõ, akinek már az elõjáték örömérzést okoz a csiklójában, kétszer olyan gyorsan jut el az orgazmusig a behatoláskor, mint akinél mindez nem így van - esetleg nehezebben megy...


Bejárat a test templomába: 1. rész

2007. augusztus 04.

Bejárat a test templomábaA szexuális élet útvesztõjében bolyongva kevesen vannak, akik elutasítják a szerelmi elõjátékot. Viszonylag magas azonban az olyan partnerek száma, akik nehezményezik, ha a másik náluk jóval kevésbé vágyik rá...

 

De hogyan lehet elérni, hogy a szerelmi élet e belépõje mindkét fél számára kívánatos és vágykeltõ legyen? Ehhez adunk most tanácsokat.


Sminkelni jó!

2007. augusztus 03.

Sminkelni jó!A lányok már tizenévesen szeretnek szépítkezni, sminkelni. Ragyogó, szép bõrön az eredmény pedig csodálatos lehet.


Meghosszabbítani a szempillát, kihúzni a szem vonalát, színesre festeni a körmöt - micsoda öröm! Ne akadályozza leányát a sminkelésben, szépítkezésben, még ha önnek a végén nevetséges benyomást is kelt. Számára a sminkelés játék és kísértés - a csábításé és a felnõtté válásé. A lányok kozmetikai ügyekben a barátnõikre hallgatnak általában - ön hagyja, hogy gyermeke az a fésülködõasztalról elcsent készítményekkel gyakoroljon. Érdemes megjegyezni, hogy a mai felnõtt nõk 70%-a 15 éves kora elõtt kezdett ismerkedni a sminkeléssel. Az elõször használt szerek közül a szempillafesték jár az élen, utána következik az ecsetes, folyékony szemkihúzó vagy a szemceruza, a harmadik helyen pedig a körömlakk áll. És mi a helyzet az ajakrúzzsal? "Túl hamis, mesterséges" - mondják a fiatal lányok.


Guinness rekord a Balatonon

2007. augusztus 02.

Guinness rekord a BalatononFelállították "A Balatonban egyszerre legtöbb gipsszel fürdõzõ ember" Guinness rekordját Balatonfüreden, 2007. július 28-án!


Reggel 8:30-kor kezdõdött meg a regisztráció és a gipszelés. Dr. Xantus Gábor traumatológus vezetésével 8 szakember megfeszített tempóban gipszelte be vagy át a rekordereket.


Jó néhányan kezdték már úgy a nyarukat, hogy eltört, vagy meghúzódott valamelyik végtagjuk... Ez az esemény - a gipsznek köszönhetõen - 6 hétig biztosan távol tartotta a szerencsétlenül járókat a vízparttól...


Csak óvatosan az illatokkal!

2007. július 23.

A kamilla és a levendula illata az autóban álmosítóan hathat, a kenyér illata száguldásra csábít, a friss fû, a fenyõfa a vagy a virágillat is veszélyes lehet. A kávé aromája ugyanakkor segíti a koncentrációt. Az emberi szaglás nem csupán a szexuális viselkedést befolyásolja - az autó kormányánál is hatnak a különbözõ illatok, szagok - méghozzá élesen ellentétesen.
További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...421422423...453