Információk, érdekességek

Richter: a 110 éves örökifjú

2011. szeptember 08.

Richter Gedeon1901-es alapítása óta a molekulakutatás és az innováció a társaság egyik fő stratégiája.

A Richter Gedeon Nyrt.-nél büszkék arra, hogy 110 év után is sikerült azt a szellemiséget megőrizniük, aminek alapjait még Richter Gedeon áldozatos munkájával, az emberekhez és a gyógyításhoz való hozzáállásával fektetett le.

Napjainkban a cég vállalatstratégiájának egyik legfontosabb eleme, hogy az évszázados magyar gyógyszergyártási tradíciót a modern technológiai csúcsminőséggel a lehető leghatékonyabban ötvözze.


Hibák és tévhitek az allergológiában

2011. szeptember 07.

Hamarosan: VI. Őszi Allergia Nap Szegeden: diagnosztikától a terápiáig.

Szeptember 10-én rendezik – immáron ötödik alkalommal – az Őszi Szegedi Allergia Napot Szegeden, IH Rendezvényközpontban (6721 Szeged, Felső Tisza-part 2.) A 24. kreditponttal akkreditált, Hibák és tévhitek az allergológiában alcímet viselő kongresszusra gyermekgyógyászok, felnőtt háziorvosok, tüdőgyógyászok, gyermektüdőgyógyászok, allergológusok, fül-orr-gégészek jelentkezését várja a szervező, a SZTE Gyermekklinika és Gyermekegészségügyi Központ.


Richter Egészségváros: indul az őszi menet

2011. szeptember 06.

Szűrés, tanácsadás, színes családi program: egészség ezreknek, milliók a kórháznak.

A két éve zajló nagysikerű programsorozat folytatásaként a Richter Gedeon Nyrt. ősszel újraindítja jótékonysági akcióval összekötött országos szűrőprogramját, az Egészségvárost. A hazai gyógyszercég egészségnevelő kezdeményezése arra bíztatja az embereket, hogy minél többen tegyenek egy-egy lépést saját egészségük megőrzése, fenntartása érdekében.


HIV-fertőzött injekciós tűkkel felszerelt kerítés

2011. szeptember 01.

Van aki harapós kutyával, riasztóberendezéssel, vagy akár a kerítésbe vezetett árammal próbálja távol tartani a tolvajokat. Egy brazil orvosnő új megoldást talált: HIV-fertőzött injekciós tűket szerelt a kerítésre.


Illegális élelmiszergyártókra csap le Kína

2011. szeptember 01.

kinai-kajaÚjabb rendőrségi akciót hirdetett a napokban a kínai kormány. A fokozott ellenőrzés célja, hogy olyan illegális tevékenységek végzőit találják meg és vonják felelősségre, akik komolyan veszélyeztetik a társadalom biztonságát és az emberek egészségét.

Rendőrségi akciót hirdetett Kína a napokban, amelynek célja, hogy az illegális élelmiszeripari termékek gyártói és terjesztői ellen lépjenek fel.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...153154155...223