Információk, érdekességek

A szeplõkrõl és a májfoltokról

2010. július 15.

- védjük, ápoljuk arcbõrünket
 
Megjelenésünknek legfelhívóbb ajánlata az arcunk. Az arcunk tükrözi, közvetíti talán a legtöbbet testi egészségünkrõl és lelki tartalmainkról.

A tavasz kezdetén szinte vágyunk elfeledni a téli sötétebb, hidegebb napokat, és gátlástalan odaadással fürdünk a csalóka napfény sugaraiban. A napsugárzás éltetõ erejét, földi értékét még a mai napig sem tudtuk pontosan felmérni.


5 jó tanács a komplexusok leküzdésére!

2010. július 09.

Modern korunkban a siker egyik jelentõs forrása lehet a kellemes külsõ, a jó megjelenés – és nem utolsósorban, hogy magabiztos benyomást keltsünk.
 
Honnan erednek a komplexusok, gátlások, melyek tönkretehetik sokunk szakmai és magánéletét? Hogyan béküljünk ki saját testi vagy lelki adottságainkkal, miképpen nyerjük vissza önbizalmunkat? 

Önnek milyen minõségû a haja? Tesztelje az állapotát!

2010. július 05.

A tavaszi idõszakban tanácsos többet tennünk hajunk állapotának javítása érdekében, mint az év többi részében, hiszen a téli hónapok igencsak megviselhették hajkoronánkat.
 
De mindenekelõtt ajánlott felmérni, mire is van szükségünk – személyre szabottan – a tavaszi hajápoláshoz, és csak azután megválasztani a „gyógymódot”...

Prosztata: amikor a méret a lényeg

2010. július 03.

Fontos, hogy egy férfiember se vegye félvállról a tüneteket, idejében történõ szûréssel a folyamat jól kontrollálható.

 

50 felett minden második férfi ismeri a prosztata-megnagyobbodás tüneteit, 80 felett pedig ez az arány már 80 %. Éppen ezért fontos, hogy egy férfiember se vegye félvállról a tüneteket, ugyanis idejében történõ szûréssel a folyamat jól kontrollálható, az esetleges rosszindulatú elváltozás idejében felismerhetõ és sikeresen kezelhetõ. Az igen gyakori probléma hátterérõl és a kezelési lehetõségekrõl dr. Szûcs László, az Oxygen Medical urológus szakorvosa beszélt.


A legjobb bõrfiatalító: a folyadékpótlás

2010. június 27.

A lélegzettel, izzadás során és a vizelettel is jelentõs mennyiségû folyadékot veszítünk - hidratálás kívül-belül.

 

A kor elõrehaladtával életmódunk egyre inkább nyomot hagy külsõnkön is. Az apróbb ráncok, a szárazabb bõr mind az idõ múlásának figyelmeztetõ jelei. A különbözõ fiatalító kozmetikai beavakozások és arcápolók mellett azonban gyakran elfelejtkezünk arról, hogy már egy kis odafigyeléssel is sokat tehetnénk azért, hogy bõrünk üdeségét megõrizzük. Ehhez nélkülözhetetlen a megfelelõ mennyiségû és minõségû folyadék fogyasztás.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...159160161...220