Információk, érdekességek

Női pénztárca: mi alapján válasszunk?

2021. augusztus 29.

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

Amikor az ideális női pénztárca kiválasztása a cél, akkor rendszerint többféle szempontot is figyelembe szoktunk venni. Korántsem mindegy, milyen fizetési szokásokat részesítünk előnyben, mit szeretnénk magunkkal vinni a pénztárcában, és persze mely stílust részesítjük előnyben. Míg a legtöbb férfi beéri egy fekete bőr pénztárcával, addig a nők már válogatósabbak mind a színek, mind a stílus tekintetében.  

Klasszikus színekkel nem lőhetsz mellé!

Az aktuális trendek a színes megoldások irányába mutatnak, de vannak olyan alapszínek, amelyek soha nem mennek ki a divatból. A fekete és a piros egyaránt népszerűek a nők körében, de a lila, a fehér és a bézs színek is nagyon menők.

Praktikum és belső kialakítás

A kettő tulajdonképpen ugyanazt jelenti. Biztosan találkoztál már olyan pénztárcával, ami külsőre kifejezetten tetszett, de a belső kialakítás miatt mégsem mellette döntöttél. A női pénztárca tipikusan olyan kiegészítő, melynél nem elegendő a divatos, stílusos megjelenés, hanem a praktikus használhatóság is lényeges. Az aprópénz tárolásához zárható rekeszre van szükség, míg a papírpénzt is sokan szeretik kényelmesen, elegendő rendelkezésre álló helyen tárolni. Ez akkor is így van, ha napjaink egyértelműen a bankkártyás fizetés irányába mozdul. Apropó, bankkártyák! A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre több kártya elhelyezésére van szüksége a mai kor emberének, így a pénztárcaválasztás alkalmával ezt is megéri szem előtt tartani.

Magabiztos megjelenés minden alkalommal

A vonzó külső nem csak a sminken vagy a választott ruhadarabokon múlik. A stílusteremtés a kiegészítőkkel, és azok között a megfelelő pénztárca használatával válik teljessé. Vannak, akik a fekete és a piros színek klasszikus jellegét részesítik előnyben, mások viszont a különleges női pénztárca típusokat keresik. A minőség tekintetében az ár nem elhanyagolható, és akár Swarovski köves valódi bőr megoldásra is eshet a választás. A kevésbé feltűnő darabokat keresők a bőr pénztárcával is beérik, fókuszba helyezve azt az örökérvényű igazságot, mely szerint a kevesebb néha több. 

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
forrás: Harmonet.hu