Információk, érdekességek

A legjobb arcmaszkok 2023-ban: teszteltük! Összefoglaló a legfontosabbakról

2023. február 14.

A bőr olykor intenzívebb ápolást igényel, mint egy szokásos krém vagy szérum. Az arcmaszkok mélyebb segítséget nyújthatnak, hiszen számos előnnyel rendelkeznek. Ismerjük meg ezeket, és válogassunk az idei év legígéretesebbnek tűnő maszkjaiból!  

A heti 1-2 alkalommal felvitt maszkok segítenek megszabadulni a szennyeződésektől, a lehető legnagyobb mértékben pótolják a nedvességet, csökkentik az öregedés és a fáradtság jeleit. A legjobb arcmaszkok akkor hatnak igazán, ha a bőrtípusnak megfelelőket választjuk (normál, érzékeny, száraz, zsíros, kombinált). Ebből kifolyólag a maszkokat általában úgy tervezik, hogy azok megfeleljenek a bőr speciális igényeinek.

A MAKEUP webáruház számos lehetőséget kínál e téren is: a választékban biztos megtalálhatod saját régi vagy új kedvencedet, hiszen minden arcmaszk minőségi és eredeti kiszerelésben kerül a virtuális polcokra.

Lássuk, melyek a legjobb arcmaszkok szakértőink szerint!

SkinCeuticals Hydrating B5 Mask
Normalizálja a bőr víz egyensúlyát, megszünteti a szárazságot, a stressz és a kiszáradás jeleit. A termék két hatóanyagot tartalmaz - hialuronsavat és B5 provitamint, amelyek hatása a bőr mély hidratálására és regenerálására irányul. A szépségápolási eljárás során helyreáll a tápanyagellátás, a bőr simává, rugalmassá, selymessé és ragyogóvá válik.

Ayuna Balm Potassium Mineral Mask
Hatékony helyreállító és nyugtató hatást biztosít, miközben segít csökkenteni a diszkrómiát. Finom krémes textúrája a brokkoli csírák fitonutriens tulajdonságait tartalmazza, emellett káliumban gazdag. A tasmán paprika kivonat (más néven természetes lidokain) és L-fukóz láthatóan csökkenti a bőrirritációt és a bőrpírt - a legjobb arcmaszkok egyike ezekre a problémákra!

Valmont Deto2X Pack
A Valmont Oxygen Care Detox Mask bizonyítja, hogy az oxigén a legjobb asszisztens az egészséges, szép és fiatalos bőrért folytatott küzdelemben. Mindössze 10 perc szükséges a garantált és látható eredmény érdekében: a maszk olyan mértékben tisztít, hogy a városi légszennyezettségnek vagy a dohányfüstnek esélye sincs. Javítja az arcszínt, kellemesen frissít és oxigénnel tölti fel a sejteket. Élvezze a kiváló eredményeket!

iS Clinical Tri-Active Exfolianting Masque
Az iS Clinical egy olyan cég, amely természetes összetevőkön alapuló kozmetikai termékeket készít. A Tri-Active Exfolianting Masque cellulóz mikrogranulátumon és B-vitaminon alapul, amely kombinációja hozzájárul a bőr kiváló tisztításához és a hámlasztásához.  A legjobb arcmaszkokban megtalálható kegpapain és a bromelain enzimek ebben a termékben is szabályozzák a bőr lehető legjobb regenerálódását.

Matis Paris Caviar The Mask
A Matis Paris Caviar Face Mask egy rendkívül hatékony kezelés az öregedő bőr számára, amely azonnal javítja annak általános állapotát és megjelenését. A francia kaviár kivonaton és a Spilanthes Acmella tonizáló hatóanyagon alapuló egyedülálló formula komplex hatást biztosít, amely visszaadja a talán rég elvesztett puhaságot és simaságot. Ennek eredményeként: a bőr kiegyenlített tónust és egészséges ragyogást kap!

Dr. Medion Spaoxy Gel
A legjobb arcmaszkok listája jelen esetben az otthoni karboxiterápia mesterével zárul. A Spaoxy Gel formulája többek között C APPS és E TPNa vitamin-komplexumot, szőlőmag, ginzeng, damaszkuszi rózsa, méhpempő és hialuronsav kivonatot tartalmaz. A maszk revitalizáló hatású, helyreállítja a tónust és ragyogást kölcsönöz, valamint nedvességgel és mikrotápanyagokkal telíti a sejteket.

 

forrás: Harmonet.hu