Információk, érdekességek

5 dolog, amit a csajok utálnak az első randin

2021. március 20.

Mindig az első randi a legizgalmasabb az összes közül. Az emléke sokáig megmarad, pláne, ha egy komoly kapcsolat kialakulásának volt a kezdete. Érdemes tehát odafigyelni minden apró részletre, nehogy már az elején elpuskázd!  

Egy nő már akkor tudja, hogy mit szeretne a férfitól, mikor az első pillanatban megpillantja. Lehet, hogy már az első kontaktus alkalmával azt érzi, hogy megtalálta élete nagy szerelmét, aki mellett el tudja képzelni az életét. Elég ciki, ha az első randi alkalmával a pasi külleme, viselkedése, mint egy hideg zuhany éri a nőt. Egy szempillantás alatt szertefoszlik egy álomkép, ha a durva realitás rányomja bélyegét.

  1. Hogy a lehető legtöbbet érhess el egy nőnél első és legfontosabb dolog amit szem előtt kell tartanod, a megjelenés. Baromi rossz benyomást teszel egy nőre, ha még az első randin sem vagy képes úgy megjelenni, hogy jó legyen rád nézni. Elég ciki tud lenni a zsíros, ápolatlan haj, a koszos körmök, és persze az izzadtságszag! Természetesen köztudott, hogy a férfiak jobban izzadnak, és a férfi hormonok miatt erősebb a szaguk, éppen ezért célszerű a jó első benyomás érdekében alaposan megmosakodni, és kellemes illatú dezodort használni. A kölni nem helyettesítheti a mosakodást! Viszont egy kellemes illat minden bizonnyal jó pontot jelent a nőnél. (Azért túlzásba sem kell esni a dezodor használattal!)
     
  2. Ha egy mód van rá kerüld el azt, hogy miközben az utcán sétálsz választottaddal más nőket lesel titokban, vagy akár nyíltan. Minden bizonnyal szép látvány egy előtted ringó gyönyörű női csípő, de vajon mit gondol eközben a melletted sétáló kedves? Hát sok jót biztos nem. És nyilván okkal! Ha már a kapcsolat elején kifele kacsintgatsz, minek elkezdeni az egészet?

     
  3. Ha sikeresen túljutottál az eddigi két ponton, és már a közös témakeresésnél tartotok, akkor figyelj oda arra, hogy ne a hétvégi focimeccsről kezdj el élménybeszámolót tartani, ahol a haverokkal együtt szurkoltál. Ha mégis ezt tennéd, akkor kettő dologra számíthatsz. Az egyik, és valószínűleg ennek nagyon kicsi az esélye, a lány közli veled, hogy ő is ott volt, és fantasztikusan szórakozott. Ezzel újabb jó pontot gyűjtesz a neved mellé nála. Ám attól tartok a második variáció fog inkább nagyobb eséllyel bekövetkezni, vagyis a lány nemhogy hozzászólni nem tud a témához, de még érdekelni sem érdekli, és dög unalmasnak fog tartani.
     
  4. Amennyiben a témaválasztás is sikeres volt, és kellemes beszélgetéseteket egy mozi filmmel zárnátok, abban az esetben ne a legkeményebb horrorfilmre üljetek be, kivéve persze, ha ezzel a kedves is egyetért. Elég megrázó lehet egy érzékeny női lélek számára egy durva horror, vagy egy idegőrlő thriller. Ha be akarsz vágódni, úgy inkább a lány ízléséhez idomulsz, és nem erőlteted rá már a kezdetek kezdetén az akaratodat.
     
  5. Ha eddig egyik pontot sem bakiztad el, és már a búcsú pillanata közeleg, nem kéne az utolsó részben sem elcsúszni! Ha sikerült eljutnotok az első kézfogáson túli első csókhoz, az első randin lehet, hogy célszerű itt meg is állni. Nem tagadom, vannak nők, akik kaphatóak már a legelején is a folytatásra, de azért mindig jobb, ha a dolgoknak hagytok időt, és az örömteli várakozást nem cseréled fel egy sürgető ösztönkiélésre. A legtöbb nő megrémül, ha már az első randin „letámadják”. Nem kell a poént már a legelején lelőni! A hosszú, stabil kapcsolat egyik titka a lassú, fokozatos megismerkedés, melynek koronája lesz az első együtt eltöltött érzéki éjszaka.
forrás: Harmonet.hu