Információk, érdekességek

Tartsd meg az erőd, és szárnyalj az őszi napokon is!

2017. október 20.

A természet körforgásának rendje a váltakozás. Ez a váltakozás univerzális törvény, és ugyanúgy megtalálható a belső világodban, mint körülötted. Van, hogy meg sem érint, de olyan is lehet, hogy a sötétebb napok rányomták a bélyegüket a kedélyállapotodra, hangulatingadozások, türelmetlenség, kimerültség és kilátástalanság látszatát keltve! Mit tehetsz ellene?  

 

Az elmúlás sok gombot nyomogat a tudatalatti hitrendszerekben, amik egy aktiválódó fázisban, bizony könnyebben okoznak szomorkás napokat. Ezek a napok meglepő módon nem a tél elmúltával érkeznek, hanem az őszi időszakban. Az ősz például egy elmélyülést támogató időszak, amikor szembekerülhetsz az életeddel. Ez az az időszak, amikor megengeded magadnak a befelé figyelést, amivel egyre többé válsz. Érdekes jelenség ez és ez adja a lélek stabilitásának sava-borsát. Hiszen a belső „vívódások” felismerések kibontásához bátorság kell. Ez a bátorság viszont annak a kulcsa, hogy az életedet egy magasabb minőségbe emeld azért, hogy a következő pillanatban már egy új minőséget élhess meg még akkor is, ha éppen „sötétség” tombol a külvilágban. 

Tudom és hidd el, pontosan tisztában vagyok azzal, hogy ezek a napok elég fájdalmasan tudnak érinteni. 

De most itt állj meg! 

Amikor megérint valami és fáj, azt jelenti, hogy a tudatalatti mintáid készek arra, hogy megmutatkozzanak, és Te készen állsz rá, hogy meggyógyítsd őket. Így fogadd ezeket az időszakokat adományként, hiszen ez vezet az életed útján arra, hogy kiteljesedj!


Az életünk egy nagy rendszer része. Ezért Te magad is ennek a nagy rendszernek része vagy! EGY vagy MINDENNEL és MINDEN EGY VELED! Minden sejted energetikai lenyomatokból jön létre, ahogy Te magad is! Te magad is energiából állsz, és rendelkezel mindennel, ami ahhoz kell, hogy jól legyél a bőrödben. Ez az EGYség mindig rendelkezésedre áll, néha azonban meglehet, hogy „elszakítod” magad tőle. Persze akkor sem szakadsz el, csak a fókuszodat a saját félelmeidre helyezed, és ez szorongást indít el a tested biokémiájában.

Egy ügyfelem mesélte a napokban: „Nem szeretem az őszt, mert az nálunk otthon mindig a szomorúság ideje volt. Anyukám olyankor mindig magába roskadt és mondta, hogy a nagyszüleim azt mondogatták neki, hogy a tavasz és az ősz söpröget. Ez azt jelentette, hogy ilyenkor sok ember hal meg. Ezeket a hónapokat ezért anyukám, mindig félelemben és depresszióban töltötte. Ez az én életemben úgy jelentkezett, hogy ősszel mindig lebetegedtem és extra törődést igényeltem, hogy „életben maradjak”. Ez mindig rányomta a bélyegét a párkapcsolatomra, míg a párom meg nem elégelte a depressziós ingadozásaimat. Ezért változtatni akarok a családi mintáimon, mert rájöttem, hogy nem terhelhetem ezzel a környezetemet és magamat sem ”

Mit lehet tenni akkor, ha mégis erőt vesz rajtad egy depressziós nap?

• ha olyan mélyen érzed magad, hogy akár még élni sincs kedved?
• ha úgy érzed, hogy nincs kilátás egy jobb jövőre
• ha az izmaid úgy befeszülnek, hogy reggelre fáj minden porcikád
• esetleg álmatlanul forgolódsz ágyadban
• ha a szeretetet egyáltalán nem érzed a szívedben, helyette inkább magányt, elkülönültséget és félelmet érzel

Neked is jártak már ilyen gondolatok a fejedben?

Létezik egy olyan gyors és kiválóan működő, energetikai gyógyító technika, amit lehet, hogy már ismersz is, de ha nem, akkor szívből tudom ajánlani Neked! Ez pedig a Theta Healing technika. Bámulatosan gyorsan lehet vele a beragadt hitrendszereket cserélni, és feltárni az akár évekig húzódó probléma eredőjét. Nem kell aggódnod, mert nem kell végigsírnod egy konzultációt! Sőt! Nagyon jó hangulatban telik és hamar eredményre jutsz vele.
Ha úgy érzed itt az ideje energikusan felébredni reggel, és a borúsabb napokon is ura lenni a hangulatodnak, és saját magad legjobb igénye szerint akarod alakítani a mindennapjaidat, akkor szeretettel várlak Színezd újra programsorozatomon.
forrás: Harmonet