Információk, érdekességek

Szexis és gógyis játékok a szilveszteri házibulira

2021. január 01.

Összegyûjtöttünk néhány buli-ötletet, amivel nagyszerûen lehet szórakozni. Bátran kikapcsolhatjátok a TV-t, és edzhetitek a nevetõizmaitokat!

Activity – tábla nélkül INGYEN!
Nagyon népszerû az Activity címû játék, de ez az, amit anélkül is lehet játszani, hogy megvennétek. Ti magatok is kitalálhatjátok, hogy mit is kell elmutogatnia, körülírnia vagy lerajzolnia a másik csapat játékosának. Ehhez elegendõ egy-két szótár, vagy lexikon, amibõl akár a szorongatott fél választhat - persze a véletlenre bízva - az oldalszám és a szó, vagy szócikk számának megnevezésével. (például egy használaton kívüli lengyel szótár 57. oldalának 17. szava a lepénylesõ. Ezt a megadott sorrend szerint lehet mutogatni, rajzolni, vagy körülírni.) A Legyen ön is milliomos c. játékot is fel lehet váltani egy olyan könyvvel, amiben mûveltségi kérdéseket és válaszokat találtok.

Alibi
Ez egy amolyan gondolkozós játék. Ketten a társaságból kimennek, és megbeszélnek egy alibit elõzõ estére. Ezalatt a többiek koholnak egy vádat ellenük. Miután ezzel végeztek, az egyikük visszajön. A többiek elõadják a vádat, és kikérdezik az illetõt. Ha viszonylag kevesen vannak a társaságban, akkor mindenki kérdezhet egyet, de nagyobb csoport esetén ez már túl sok lenne, ilyenkor meg kell szabni egy mennyiségi határt. (kb. 15 kérdés optimális). Ezután bejön a másik vádlott, és õt is kikérdezik. Eközben számolni kell, hogy hány esetben nem egyezik a kettejük vallomása. Amennyiben ez több mint a feltett kérdések 1/3-a, a vádlottak bûnösök.

Székfoglaló
Ebben nagy szerepe van a zenének. Ha mondjuk 6-an játszotok, akkor 5 székre van szükség, vagyis mindig eggyel kevesebbre, mint ahányan játszotok. Az 5 szék körül kell táncolni a zenére. Amikor megszûnik a zene (nem vége van a számnak, hanem valaki hirtelen, váratlanul! leállítja), gyorsan keresni kell egy széket és ráülni. Fontos, hogy a "zenemegállító" egy másik személy legyen, tehát nem lehet valaki a táncolók közül.
Persze valaki hoppon marad, hiszen eggyel kevesebb ülõhely van. Aki állva marad, az kiesett. Ezután el kell venni egy széket, és megint indulhat a zene és a tánc. A zene megszûnésekor újból le kell csüccsenni és ekkor megint kiesik valaki. El kell venni egy széket és... addig megy mindez, míg csak két ember marad, akik közül az gyõz, aki le tud ülni az egyetlen megmaradt székre. A döntõben gyakran felmerül az a probléma, hogy mindkét játékos ül a széken. Ilyenkor meg kell vizsgálni, hogy ki foglal el nagyobb területet a székbõl a hátsó felével. A játék erotikus változata, ha a feladat úgy szól, hogy egy fiú ölébe kell üljön egy lány, ez persze akkor jó, ha nagyjából párban vagyunk.

A táncverseny
Ehhez nem kellenek szabályok, csak egy bíró, aki kiválasztja a legjobbakat. Táncoljatok többféle zenére, hogy mindenki megmutathassa, milyen sokoldalú! Lehet például lányoknak sztriptíz bemutató tartani, egy kifeszített és hátulról megvilágított lepedõ mögött, de akár a fiúkat is rá lehet beszélni egy kis hastáncolásra, vagy „csippendél” bemutatóra.

Lökdösõdõ
A feladat lényege, hogy a fiú derekára kötött bármilyen nehezebb tárggyal, (radír, öngyújtó, vagy akár egy száránál felkötött kanál) a célba pöcköljön egy gyufásdobozt. A célt érdemes kijelölni, egy vonallal. A célvonalban várakozhatnak térdepelve a lányok, térdük között egy nagyobb öblös pohárral, amibe a fiúnak bele kell játszania a gyufásdobozt. Jó, ha a parketta vagy a járólap csúszik. A játék igen pajzán lehet, nagyokat lehet nevetni közben, fõleg a végkifejlet izgalmas.

Dugd a lyukba!
Ugyancsak a fiúk derekára kell kötni egy ceruzát, vagy tollat egy madzagon, kb. úgy, hogy a földre elhelyezett sörösüveg felett 2-3 cm-rel érjen le a ceruza. A feladat, hogy a madzagon lógó ceruzát a sörösüvegbe kell beledugni. Az nyer, aki a leghamarabb bedugja. Ha könnyû a ceruza, nehezebb a gyakorlat.

Nyald meg a végét!
A játék lányoknak van kitalálva. A feladat csupán annyi, hogy különféle italok, üdítõk és alkoholos italok üvegének a tetejét lecsavarjuk, megtöröljük egy tiszta ruhával, és az üveg szélét benedvesítjük az itallal. A lányok feladata, hogy kitalálják, mi van az üvegben, úgy, hogy meg kell nyalni az üveg szélét. Becsapós lehet, ha csak az üveg egyik peremét éri az ital, így szexisen végig kell nyalogatni az egészet, hogy meg tudjuk mondani mi van az üvegben. Vigyázzunk, nehogy egy kiadós herpesz legyen a játék vége, lehetõleg minden kóstoló után töröljük le az üvegeket!

Fontos, hogy mindig legyenek ajándékok a gyõzteseknek. Nem kellenek nagy dolgok. Apróságok: csoki, cukor, tollak, füzetek, apró kabalák, vagy éppen a vesztesnek kell valami „zálogot” adnia, amit a végén a többiek által rárótt mókás feladattal kiválthat.

forrás: HarmoNet