Információk, érdekességek

A modern csöndes gyilkos

2019. január 15.

A fotók illusztrációk: pixabay.comA wifi káros hatásait a mostani korosztályunk fogja majd megtapasztalni először, hiszen még nem ismeretesek a káros hatásaik.

Bizonyára nem kell senkinek sem bemutatni modern korunk vívmányait, mobilokat, laptopokat, táblagépeket, stb. Örömmel használjuk, viszont nem gondolkodunk el azon, hogy ezek az elektromos eszközök milyen hatással vannak/lesznek ránk. Minden elektromos kütyü kisebb vagy nagyobb mértékben, de EMF sugárzással bír. Mi az EMF? Elektromágneses frekvencia rövidítése, és gyakran hivatkoznak rá elektroszmogként.

A wifi gyakorlatilag egy sugárzás, egy láthatatlan gyilkos. Folyamatosan, bárhova megyünk, ott van már a vonaton, a legtöbb étkezdében, étteremben, kocsmában, és amerre csak a szem ellát. Ez a fajta folyamatos elektromágneses sugárzás számos egészségügyi problémát okoz már most is, de a jelentős hatásairól, csak egy pár éven esetleg évtizeden belül lehet majd bizonyítottan beszélni.

Ha az alábbiak valamelyikét tapasztalod rendszeresen, akkor érdemes elgondolkodnod arról, hogy felhagyj az internetezéssel, és kerüld a nyílt wifi-t használó helyeket.

●   krónikus fáradtság,
●   fülfájás,
●   koncentráció hiánya,
●   gyakori és súlyos fejfájás,
●   alvászavarok,
●   rák.

Sajnos kiszolgáltatott az ember, hiszen tényleg bármerre megyünk, mindenhol jelen van a vezeték nélküli hálózat – a wifi. Szakértők szerint ritka, de extrém esetben kifejezetten káros lehet kismamákra és a csecsemőre, a fejlődés első szakaszaiban. Egy angol kutatásban magas EMF sugárzásnak kitett, fejlődésben lévő gyerekeknél (egészen 16-18 éves korig) megfigyelték, hogy nehezebben teljesítenek az iskolában, fáradtabbak.

Ha szeretnél valamit tenni az egészséged érdekében, akkor legalább estére nyomd le az áramkört, amely a routert és az internetet táplálja.

forrás: Bébik.hu