Információk, érdekességek

Fogyj házimunka közben!

2018. május 28.

Most azt hiszed megőrültünk, de valójában tökéletesen komolyan gondoljuk. Mondhatnánk, hogy kipróbáltuk, de te magad is kipróbáltad már, csak nem tudod! Itt a tavasz, gyere, súrolj velünk!  

Az edzés elengedhetetlen a csinos, fitt külső és az egészség megőrzése érdekében. Nincs időd rá? Segítünk!

Te mire vágysz?
Jó alakra, kellemes munkahelyre vagy egy tiszta otthonra? Mi mindegyikre vágyunk. Turbózd fel magad és üss két legyet egy csapásra, sportolj velünk a ház körül!

  1. Ne a családot kergesd, hanem inkább állj neki a fürdőszobának. A sok vízköves lerakódás és vegyszermaradék csúnya nyomokat hagy, tisztálkodni csak egy tiszta helységben lehet, a sok-sok súrolás, fejjel lefelé a kádban gyönyörű bicepszeket ad.
     
  2. A derék hátsó vonalát a felmosás fogja neked megadni. Ha sok a szőnyeg, a padlószőnyeget porszívózással is kezdheted. A kitartó előre hátra húzogatás igazi női elfoglaltság, formás csípőket ad.
     
  3. A vállövet, és nyakat az ablaktisztítás fogja neked megadni. Íves, és érzéki lesz a nyak területe. A spriccelős fényesítés a csuklómozgásnak is kedvez.
     
  4. A fenék karbantartását a lépcsőzés fogja megadni. Így padlásról való lomtalanítás és pakolás, valamint hasonló cselekedetek a pincével.
     
  5. A combokhoz is hozzájárulhat a guggolás. Ehhez a hűtő átmosását javasoljuk, ami vélhetőleg amúgy sem árt az ünnepi ételmaradékok és ínycsiklandónak – már nem – nevezhető illatok után.
     
  6. Az alkar formája szintén fontos. A kiegyenlítés a két kar között elengedhetetlen, mivel író kezünk általában a jobb mindig többet mozog és így ott az izom fejlettebb vastagabb, ezért ha van egy kis időd, okvetlenül főzz valami percenként kavargatósat, pl. tejberizst vagy főzeléket, habarva, rántva, mely anélkül garantáltan odaragad.
  7. A kritikusabb részek karbantartásához – kizárólag az időspórolás végett – a szekrények és alsó polcok alulról való pókhálótlanítását javasoljuk, általában rejtett kincsekre is számíthatunk ilyenkor, a család eltűnt tárgyainak feladogatása tökéletes hasizmot eredményez.
     
  8. A rekeszizom, tehát a felső hasi izmok tájékát emeléssel tehetjük rendbe. Ehhez a könyvespolc portalanítását ajánljuk, a dossziék és kódexek emelgetését. Speciálisan mellizmokra a történelmi köteteket javasoljuk, amelyek többnyire a legsúlyosabbak, vas, bronz és arany is található benne.
     
  9. A boka elhúsosodását azzal akadályozhatod meg, ha mindennap gyakorlod a spicc flex mozdulatokat.
    Ehhez a felső polcok és magaslatok portalanítását javasoljuk, kiemelt tekintettel pedig, az ebben a térségben lévő virágok locsolására és azokról való száraz levelek eltávolítására.
     
  10. Ahhoz, hogy az arc is csökkenjen, puffadtságát lejjebb adja, és a tokaképződést megelőzzük, pedig nem árt, ha felhívod hasonlóan elvetemült barátnődet, és az egészet végigbeszélitek közben!
forrás: Harmonet