Információk, érdekességek

Új év - új ember, csak döntés kérdése! Mágus leszel vagy balfék?

2021. január 01.

Valóban minden ezen múlik? Csak egy döntés? ...hmmm Igen plusz még valami. Vágy a fejlődésre, kitartás és hit, önismeret és tett. Ha ez mind megvan, bármi sikerülhet, amit csak szeretnél.

Hozzáfogsz az újévi fogadalmaknak. Pozitív gondolatokat gyártasz? 
Légy vidám, hiszen minden megvalósulhat, csak akarni kell mondják sok helyen. De valóban elég ennyi? Csak ennyi az egész? Hát bevallom szerintem nem. Kell hozzá önismeret és egy adag kitartás. Nem elég akarni tenni is kell. Ha pozitív gondolatokat akarsz csak úgy magadra erőltetni, attól még nem fog működni, pláne ha a mélyben , a háttérben meghúzódva, valamilyen félelem rejtőzik.

Ha meg akarsz változni, kezd önismerettel. Kezdd el megfigyelni gondolataid, és viselkedésed, érzéseid, és hogy ezek hogyan kapcsolódnak egymáshoz, milyen eseményekre hogy reagálsz, ha ez már ügyesen megy akkor lassan megkezdheted a változást, Mint ősanyáink és ősapáink boszorkány rítusokban vagy a misztica magicában. Mágussá válsz, először önmagad mágusává majd, ezáltal a világ teremtését alakító mágussá.

Mágia a lét alapja 
Ha új embert akarsz magadból, akkor változz meg. Ne úgy gondolkodj, mint eddig és ne úgy cselekedj, mint eddig. Persze ez lassú folyamat, de előttünk a következő év. Javasolt egyszerre csak egy dolog megváltoztatása és figyeld meg, ez milyen hatásokat vált ki környezetedben. Lehet, hogy először furcsán fognak rád nézni és lesznek konfliktusok, de hosszútávon gyümölcsöző folyamat kezdetén állsz.

Rajta hát, ha új ember akarsz lenni 
Ha csak fogyni akarsz, kezd azzal. De akkor, amíg nem éred el célod, ez legyen a legfontosabb mit magadért megteszel. Mindig az a lényeg, hogy egyszerre egy dologra fókuszálj, különben az erőid megosztod és nem lesz akkora a siker. Garantált ha egy valamit sikeresen végrehajtasz megjön az önbizalmad és máshoz is nagyobb lelkesedéssel fogsz hozzá.

Légy erős és tedd azt, amit szeretnél 
Vizsgáld meg mi az ami valóban fontos számodra az elkövetkezendő évben és tervezz előre szép sorjában, majd valósítsd meg lépésenként.

Kíváncsi lennék rád ha mindezt megteszed a jövő év végén.

forrás: Harmonet