Információk, érdekességek

Túlélni a túlélhetetlent

2022. november 15.

A helyzet kritikus. Mondhatnám úgy is, hogy krízis van. Krízis akkor keletkezik, amikor a régi már tarthatatlan, de az újnak sincs még itt az ideje. Rengeteg könnyet látok mostanában, és sokan azt mondják, ha ennek az időszaknak hamarosan nem lesz vége, feladják. Elsősorban természetesen a párkapcsolatok azok, amelyek a legtöbb fájdalmas élményt okozzák, ezt követi a sok váratlan haláleset és a lelki összeomlások.  

Mi történik most, ami ennyire kiélezte a helyzetet? Miben és miért változtak meg az energiák, az emberek és élethelyzetek?

Nem vagyok asztrológus, de követem néhány általam hitelesnek tartott asztrológus írásait, előrejelzéseit. Egy biztos. Az elmúlt 1-2 év munkájának gyümölcsét aratjuk le most. Ha az utóbbi években foglalkoztál önmagaddal, ha kerested a válaszokat arra, mi dolgod van itt a Földön, ha elkezdted azoknak a problémáknak a gyökerét megkeresni, amelyek visszatérő vendégek az életedben, akkor hamarosan hátradőlhetsz. Így sincs könnyű dolgunk, mert rengeteg karmikus feladatot dolgozunk most le. Az elengedések idejét éljük, ami már elég régóta tart ahhoz, hogy azt mondjuk: elfáradt a lelkünk. Bizony vannak napok, amikor felkelni sincs kedvünk, amikor feladatainkat nem hogy félgőzzel de épp hogy el tudjuk végezni.

Sokan megbetegednek, így adva maguknak egy kicsi pihenőidőt. Légúti gyulladások, torokfájás, gyomorpanaszok, emésztési problémák, hányinger, hányás, hasmenés, gyakori fejfájás. Ezek a tünetek, amelyekkel most leggyakrabban találkozunk. Ha bármelyik tünetet észleled magadon, ne ijedj meg. A tested tisztul, hisz nem csak lelkileg, de testileg is szabadulunk meg a salakanyagoktól, mérgektől. Ha teheted, fogyassz több kímélő ételt, hogy szervezeted könnyebben végezhesse a dolgát. Fontos lenne a mozgás is nagyon.

Lelkünk is túlterhelt. Több embertől hallottam az utóbbi napokban azt, hogy ezt már nem lehet túlélni, mert ami történik, az túlságosan fáj. Olyan életesemények zajlanak, amelyek a végsőkig feszítik bennünk azt a bizonyos húrt. Hogyan éljük mégis túl a túlélhetetlent?
Első lépésben vonuljunk kicsit vissza. Töltsünk több időt saját magunkkal, nem kell feltétlenül most társaságba menni. Próbáljunk meg ráhangolódni lelkünkre, hisz a válaszok kérdéseinkre ott vannak belül. Ha az Univerzum felé intézünk egy kérdést, a választ valamilyen formában mindig megkapjuk. Amikor úgy érezzük, nem kaptunk választ, akkor legtöbbször nem onnét jön a felelet, ahonnét várjuk, és ezért nem vesszük észre. A válasz bárhonnét jöhet. Lehet, hogy egy beszélgetést hallunk meg a buszon, aminek a témája éppen nekünk szól, vagy egy villamosmegálló plakátján látjuk meg a nekünk szóló üzenetet. Kérdésedre mindig érkezik válasz, ezt ne felejtsd el.

Amikor úgy érzed, nincs tovább, elfogyott az erőd, akkor éppen itt az ideje feladni. Nem az álmaidat, vágyaidat kell feladni, hanem az akarásodat. „Add fel” a problémádat az Égieknek, Istennek, az Angyaloknak - vagy annak, amiben hiszel. Higgy benne, hogy ők jobban tudják, mi a jó neked. Hogy valami még nem következett be, az nem jelenti azt, hogy nem is fog megvalósulni, egyszerűen még nincs itt az ideje. Lehet, hogy még te nem állsz készen rá, vagy lehet, hogy még több láthatatlan tényezőnek kell megvalósulnia ahhoz, hogy a kirakós minden darabja a helyére kerüljön.

Tudom, hogy nehéz. Hogy vannak helyzetek, amikor egyetlen napot is nehéz túlélni, nemhogy esetleg heteket, hónapokat. De hidd el, bármilyen nehéz helyzetben vagy most, három dolog van, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az álmaid belépjenek a valóságba.
A kitartásod, a türelmed és a hited.

forrás: Harmonet.hu