Információk, érdekességek

Nagy túlsúllyal a fogyáshoz vezető életmódváltás első lépései a legnehezebbek. Miért adjuk itt mindig fel?

2017. október 16.

A túlsúly és a mozgáshiány miatt az általános kondíciónk sincsen megfelelő szinten, tehát nagyon hamar elfáradunk. Nem csoda, hogy így a kedv, a motiváció is tovaszáll, felváltja a sikertelenség "élménye" és a csalódottság. Itt hamar véget is szoktunk vetni az életmódváltásnak, megállapítjuk, hogy ez nekünk nem megy, többnyire feladjuk.  

 

Ha mégsem adjuk fel, látszólag az egyetlen megoldással, a drasztikus diétákkal kínozzuk testünket-lelkünket. Az eredmény persze nem lesz tartós, sőt nagyon gyorsan visszaszaladnak a szenvedéssel leadott kilók, ugyanis a diéták többsége az első időszakban vizet von el a szervezettől, majd az izmot építi le, de a zsírszövet ott marad, bár a mérleg valamivel kevesebbet mutat. A kevesebb izom még kevesebb kalóriát éget el, az ördögi kör vége, hogy amikor visszatérünk a szokásos étkezési szokásainkhoz, a lecsökkent, edzetlen izomtömeg még az eredeti, rossz állapotnál is kevesebb kalóriát éget, így még több zsírt kezd el raktározni. 

Érdekelne egy könnyebb, szenvedés nélküli megoldás?

Egy olyan megoldás, amivelaz első, legnehezebb időszakban könnyen, küszködés nélkül érnél el jobb kondíciót? És amely mellett elég minimális odafigyelés az étkezésre, ugyanakkor nő az izomtömeg és tényleg tartós eredményt hoz?
 
A FLABéLOS mozgásterápiás, alakformáló készülék az elmúlt 8 évben már bizonyított és még mindig az egyik legjobb módszer, amellyel szenvedés nélkül,rövid idő alatt sikerélményt szerezhetünk, ami nem terheli az ízületeket, amivel könnyedén érhetel egyre jobb és jobb kondíciót, ráadásul csupán napi 10 percet vesz igénybe. A FLABéLOS rendszeres használatával országszerte már több tízezren fogytak tartósan és biztonságosan, javult az erőnlétük, a közérzetük, testük tónusa, valamint hétről hétre egyre többet tudtak mozogni.

Nagyon látványos például, amikor egy FLABéLOS edzés előtt megpróbálsz lehajolni, majd felállsz a készülékre, amely teljesen átmozgat és az edzés végén megismétled a gyakorlatot: a hajlás szöge jelentősen változik. 
 
A FLABéLOS nagyszerű edzőpartnered lesz, segítségével nem csak a felesleges kilóktól szabadulsz meg, de az életminőséged is javulni fog és számos pozitív egészségügyi hatást tapasztalhatsz. 
Te már kipróbáltad? Kaptál szakszerű segítséget a használatához, tisztában vagy a hatásmechanizmusával?
 
Ha nem, akkor gyere el hozzánk és szívesen segítünk új óbudai bemutatótermünkben, a 1037 Budapest, Vörösvári út 107. szám alatt, ahol vásárlási kötelezettség nélkül próbálhatod ki összes egészségmegőrző készülékünket. www.mediwel.hu
forrás: Harmonet