Információk, érdekességek

Mit néznek meg a nők először a férfiakon?

2021. november 14.

Úgy tartják, hogy a férfiak elsőként a női lábakra és dekoltázsra figyelnek fel. De hová pillantanak elsőként a hölgyek? Testalkat vagy valami teljesen más dolog érdekli őket? A Makeup feldolgozott egy kutatást, ahol elárulták legféltetteb titkaikat az ellentétes nemmel kapcsolatban.  

Cipő

Milyen cipőt kell viselnie egy férfinak ahhoz, hogy elcsábítsa a kiválasztott hölgyet? Könnyebb lenne megmondani, milyen cipőt ne. A lábbelik ne legyenek túl öregek, elhasználtak, ez nagyon igénytelen kisugárzást kelt. A túl olcsó cipő alacsony fizetésről árulkodik, de nem szükséges túl drágának sem lennie: a lényeg, hogy illeszkedjen az öltözékhez. Legyen tiszta, de nem túl feltűnő darab.

Illat
 
Illat A férfiak a szemükkel szeretnek, a nők pedig az orrukkal. A férfi minden jó tulajdonsága elrontható egy rosszul választott parfümmel. A lányok nem szeretik a túl erős, megszállott illatokat, vagy amikor a kiszemelt tetőtől talpig kölniben fürdik. A egjobb, ha a pasi az első találkozón könnyű dezodort és a tiszta természetes illatot visel. Még valami: aki az első találkozáskor izzadságszagot vagy cigarettafüstöt áraszt magából, a legtöbb nő számára esélytelen. A https://makeup.hu/categorys/3218/ linkre kattintva számos parfüm elérhető, a bal oldalon található alkategóriák pedig segítséget nyújtanak a leginkább személyiséghez illő parfüm kiválasztását.

Kezek

Bármilyen furcsán is hangzik, a nők kifejezetten megnézik a kezeket. Természetesen nem kell manikűröshöz járni, vagy minden este hidratáló krémet alkalmazni, csupán törekedj az ápolt megjelenésre, és figyelj a körmök tisztaságára, hosszára!

Köszönés

Az üdvözlés lehet egy szia, hello, akár egy csá... A fő, hogy elég hangos és magabiztos legyen, barátságos mosollyal párosítva. Tehát ügyelj köszönéskor a szemkontaktusra - ne ereszd le a tekinteted!

Haj

A frizura is nagyon fontos, itt nincs általános szabály, mivel mindenkinek más az ízlése. A piszkos, kellemetlen szagú, ragadós haj azonnal elkerget minden nőt.

Óra / telefon 

Itt szintén nem kell túlzásokba esni, tehát nem egy Rolex óra az elvárás, inkább egy olyan darab, ami kifejezi a stílusod. Ügyelj arra, hogy sportruhához sportos kiegészítő illik, elegánshoz pedig elegáns. A telefonoknál is igaz, hogy nem a legdrágábbra, inkább egy igényes, szép tokban lévő, nem össze-vissza tört darabra figyelnek fel a nők, ami azt mutatja, amit az illatod: - hogy igényes vagy!
forrás: Harmonet.hu